Головний тренер “Металіста 1925” Валерій Кривенцов підбив підсумки заключного навчально-тренувального збору для своєї команди перед стартом другої частини сезону УПЛ.

– Пройшли збори, всю заплановану роботу виконали, зіграли з хорошими суперниками. Відтак сподіваюсь, що в гарній формі підходимо до поновлення чемпіонату.

– Яку роботу виконували, на чому робили акцент?

– На всьому, на всіх компонентах.

– Ви багато експериментували зі складом у спарингах?

– Абсолютно вірно. Бо в нас доволі багато людей випадали через травми. І потрібно було давати комусь два дні, комусь три дні відпочивати. А гравців на цих позиціях не було. Через це доводилося декому грати на не властивих їм позиціях. Але, знову ж таки, для розширення кругозору та розуміння гри, я думаю, що це непогано.

– Здавалося, що про травми будемо менше говорити, але здається, що знову є проблеми?

– Так. Конкретніше поки не будемо говорити напередодні цієї стартової гри. Подивимося. У нас, все ж таки, є надія, що всі хлопці будуть готові, не враховуючи тих, хто довше буде відновлюватися, це Дмитренко, Пономар. Але сподіваюсь, що обійдеться.

– Уже почали готуватися і безпосередньо до першої гри з “Шахтарем?

– Ну, ми готуємося до старту чемпіонату, а “Шахтар”… Зі всіма потрібно грати, на всіх потрібно серйозно налаштовуватися.

– Яке завдання будете ставити перед командою на заключну частину чемпіонату?

– У нас завдання зберегти прописку, воно було від самого початку. Ніхто його не скасовував. Тож, будемо намагатися зробити все, щоб в наш дебютний сезон закріпитися у Прем’єр-лізі.

– Відчуваєте, що команда готова?

– Це покаже тільки чемпіонат, – сказав Кривенцов.