Поєдинок шостої та третьої команд групи. В минулому турі Діназ в гостях переміг Буковину і піднявся на шосте місце турнірної таблиці. Нива після домашньої перемоги над Гірником-Спортом перебувала на 3-му місці.

Перша ліга, група Вибування. 7-й тур.

Діназ Вишгород – Нива Тернопіль 2 : 0.

1 – 0. Новіков – 25.

2 – 0. Борисенко – 87.

Вил: Бей (Нива) – 85хв пряма червона картка.

На початку зустрічі з позиції сили грали підопічні Головка, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. Гості зосередилися на грі у захисті і рідко доходили до заключної третині поля. В середині тайму потужно у дальній кут пробивав Сейтхалілов, але у площину воріт хавбек не влучив. На 25-й хвилині господарі вийшли вперед. Соловйов подав, а Новіков головою пробив у дальній кут – 1:0. Андрій забиває у третьому матчі поспіль. Відігратися до перерви колектив із Тернополя не зміг.

Після перерви господарі не притискалися до власних воріт, а навпаки, прагнули збільшити свою перевагу. На 60-й хвилині міг зрівнювати рахунок Галадей, але він не влучив у площину воріт. У середині тайму почали грати активніше гості, але з конструктивом відчувалися проблеми.

На 84-й хвилині другу жовту за фол у центрі поля отримав Козак. Майже відразу чисельною більшістю скористалися господарі. Борисенко з меж штрафної пробив у дальній кут – 2:0. У підсумку, третя поспіль перемога “Діназу”.