В ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» Олександр Бабич оцінив нинішню збірну України із футболу. На його думку, Сергій Ребров має гарний підбір виконавців, які можуть стати непростим суперником для кожної команди.

«У нас зараз дійсно гарне покоління і вік у гравців відмінний. Я вважаю, що потрібно йти покроково, але ми не будемо глядачами на турнірі. Наша збірна відповідає цьому рівню, а якщо ще й попрацювати тактично, то шанси на успіх підвищуються».

Екстренер Чорноморця, Маріуполя та Кривбаса зазначив, що багато футболістів виступають закордоном і цей факт може допомогти команді Реброва здивувати опонентів.

«Ми бачимо, що в нас є футболісти, які стабільно грають у Європі, в Динамо і Шахтарі. Також у команді є баланс досвідчених футболістів і молодих. Більшість гравців у роках, що є розквітом футбольного життя. Упевнений, що ми підготуємося правильно і піднесемо сюрпризи суперникам», – заявив Бабич.

У фінальній частині турніру на груповій стадії підопічні Сергія Реброва зіграють проти збірних Румунії, Словаччини і Бельгії.

Євро-2024 прийматиме Німеччина в десяти містах (14 червня – 14 липня).

Перед поєдинками чемпіонату Європи-2024 українська збірна у червні проведе три спаринги з командами Польщі, Молдови та Німеччини.