Черговим суперником юнаків «Дніпра-1» був «Кривбас», який навесні набрав потужну ходу. Криворіжці лише в минулому турі зазнали першої поразки цього року, несподівано поступившись у перестрілці «Металісту 1925» 3:4 (при цьому «Кривбас» вів у рахунку 3:1).

УПЛ U-19. 27-й тур.

СК Дніпро-1 – Кривбас Кривий Ріг 1 : 0.

1 – 0. Шолупець – 75.

Зі стартовим свистком дніпряни одразу захопили територіальну перевагу. Господарі подовгу володіти м’ячом, але загострень було дуже мало. Фактично весь перший тайм пройшов між серединою поля і карним майданчиком «Кривбасу». Гості дуже щільно захищалися, не даючи можливостям дніпрянам навіть завдати удару. Тільки на 30-й хвилині спортклубівці зуміли створити по-справжньому гострий момент, коли Корж пройшов по лівому флангу і відкотив м’яч до лінії карного майданчику під удар Хану, проте постріл Данила пройшов над поперечиною.

Дніпряни продовжували тиснути і ось вже Шолупець ледве не обікратв голкіпера, після чого захисники заблокували перший удар спортклубівців, а в атаці другим темпом Коваль пробив поруч з дев’яткою. Була також неточна спроба пробити у Коржа, а на 45-й хвилині удар Хана рукою перервав захисник криворожан, в результаті чого господарі заробили дуже небезпечний штрафний, проте удар Ківінди зі стандарту був неточний. Відзначимо, що гості упродовж всього першого тайму взагалі не завдали жодного удару по воротах.

У перерві Імад Ашур провів подвійну заміну, знявши найдосвідченіших виконавців Ківінду і Мельниченка, замість яких вийшли Гребенюк і Коваленко. Сам е останній буквально за кілька хвилин вивів сам на сам із голкіпером Шолупця, але переграти форварду Омельченка не вдалося. Ще один удар Шолупця у ближній кут призвів до першого кутового у матчі. Проте і криворожани почали більш активно грати і на 55-й хвилини гості провели різку атаку, під час якої спочатку спортклубівців врятувала стійка, а після добивання відмінно зіграв Макаренко. У наступній атаці гостей Макаренко знову врятував дніпрян після удару суперника буквально з двох метрів від воріт.

Спортклубівці відповіли випадом Шолупця, у якого голкіпер забрав м’яч в ногах, при цьому здалося, що це відбулося з порушенням правил, але суддівський свисток промовчав. На 60-й хвилині вже Сайчишин завершує власний прохід ударом з кута карного майданчику, але трохи неточно, а невдовзі Гаража завдає удар головою після подачі з кутового, але прямо у руки воротарю.

В решті-решт перевага спортклубівців далася взнаки. Корж знайшов на правому фланзі Гребенюка, який зробив навіс у штрафний майданчик гостей, а там Омельченко помилився на виході і м’яч прилетів Шолупцю, який не змарнував свій шанс і відкрив рахунок!

Далі була півгодинна пауза у матчі, пов’язана із повітряною тривогою, після чого настали ключові хвилини гри. Був чудовий момент у Шолупця, щоб оформити дубль, але цього разу Максим не влучив у ворота. Вже на 90-й хвилині міг відзначитись Гребенюк, але йому не вистачило лічених сантиметрів, щоб встигнути замкнути простріл Шолупця з лівого флангу.

У підсумку дніпряни досягли непростої, але повністю заслуженої перемоги!