Епіцентр після домашньої перемоги над Маріуполем залишився на четвертому місці в групі, відірвавшись від переслідувачів на чотири очка. Полтава в минулому турі на своєму полі програла Карпатам і опустилася на восьме місце.

Перша ліга, Чемпіонська група. 7-й тур.

Епіцентр Дунаївці – СК Полтава 3 : 2.

0 – 1. Марусич – 5.

1 – 1. Кравчук – 18.

1 – 2. Щербак – 26-пен.

2 – 2. Стень – 28.

3 – 2. Мороз – 40.

“Епіцентр” після домашньої перемоги над “Маріуполем” залишився на четвертому місці в групі, відірвавшись від переслідувачів на чотири очка. “Полтава” в минулому турі на своєму полі програла “Карпатам” і опустилася на восьме місце. З огляду на турнірне положення, обидві команди влаштовувала лише перемога.

Гра для гостей розпочалася дуже вдало. М’яч після удару головою Горжуя влучив у стійку, але першим на добиванні опинився Марусич – 0:1. Дуже не уважно у цьому епізоді зіграли захисники “Епіцентру”. На 18-й хвилині Кравчук результативним ударом зрівняв рахунок – 1:1. У середині першого тайму капітан “Полтави” Щербак реалізував одинадцятиметровий і знову вивів гостей вперед – 1:2. Проте, раділи підопічні Сисенка недовго, адже майже відразу Сергій Стень зрівняв рахунок – 2:2. Перед самою перервою після подачі Стеня головою у дальній кут пробив Мороз – 3:2. Шикарний перший тайм, від якого вболівальники отримали задоволення.

У другій половині зустрічі більше контролювали м’яч гості, але максимально уважно грали у захисті підопічні Нагорняка. Моментів після перерви майже не було. Міг виривати нічию для “Полтави” Стрельцов, але він пробив вище воріт з вигідної позиції. У підсумку, надважлива перемога “Епіцентру”.