Лондонці розпочали реалізацію квитків на домашній матч півфіналу Ліги Європи 2021/22 проти Айнтрахта.

Втім, є обмеження. Лондон вже наступного четверга прийматиме першу зустріч між англійською та німецькою командами. Напередодні клуб почав продавати перепустки, але попередив недобросовісних фанатів.

“У вболівальників Вест Хема, які будуть перепродувати свої квитки на матч з Айнтрахтом на будь-якій неавторизованій платформі, дія абонемента буде анульована, їм буде заборонено відвідувати домашній стадіон до кінця сезону 2022/23.

Також фанати втратять свої пріоритетні бали, отримані за сезонний абонемент. Можливості їх повернути не буде. Будь-які квитки, розміщені для перепродажу на зовнішніх платформах, будуть анульовані, а продавці заблоковані”, – йдеться у заяві на сайті “молотків”.

Вочевидь, таким попередженням Вест Хем хоче не допустити повторення ситуації, що трапилась на Камп Ноу у матчі Барселона – Айнтрахт, коли на трибунах було близько 20-30 тисяч німецьких фанатів. Лапорта заявляв, що квитки для прихильників команди із Франкфурта були обмежені, але їм їх перепродали вболівальники “блаугранас”.