Делегація «Кривбаса» повернулася з Німеччини, де відвідала стадіони, які розглядає для проведення матчів єврокубків сезону 2024/2025.

Віцепрезидент «Кривбаса» Артем Гагарін та комерційна директорка Оксана Абузярова відвідали Берлін, Дрезден, Гельзенкірхен та Кельн.

У Берліні представники криворізького клубу відвідали «Олімпіяштадіон» – домашній стадіон «Герти», у Дрездені – «Рудольф Харбіг», на якому грає «Динамо» Дрезден, у Гельзенкірхені – «Фелтінс-Арену» («Шальке»), у Кельні – «Райн Енергі Штадіон» («Кельн»).

Ці арени вміщують від 25 000 до 75 000 глядачів на єврокубкові матчі. Деякі з них прийматимуть матчі Євро-2024, тому вони повністю укомплектовані і готові, а на деяких ще треба проводити певні роботи. Також арени відрізняються кількістю бізнес-місць та скайбоксів, що впливає на формування загального кошторису та остаточного вибору.

Також «Кривбас» розглядає варіант з проведенням матчів кваліфікації в іншій країні, географічно ближчій до України, що спростить логістичні навантаження.

Раніше повідомлялося, що «Шальке» запропонував «Шахтарю» проводити на своєму стадіоні єврокубкові матчі сезону 2024/25.

Криворіжці після 25 зіграних матчів йдуть третіми в турнірній таблиці УПЛ.