Головний тренер “Руха” Віталій Пономарьов прокоментував перемогу над “Вересом” (3:1) у 26-му турі УПЛ.

– Сьогодні два різні тайми. Чому, на вашу думку, так трапилося?

– Перший тайм ми провалили, це моя помилка, в першу чергу. Тому що в нас Підгурський був після травми, не були впевнені, чи він зможе увійти в гру, він ще тільки почав тренуватися в загальній групі. Тому ми трохи поміняли склад.

Це, знову ж таки, моя помилка, але в 2-му таймі все стало на свої місця, коли ми грали так, як ми раніше грали з таким складом, це дало результат.

– Дуже емоційна, кажуть футболісти ваші, розмова в перерві була.

– Ну, звичайно, тому що 1-й тайм, напевно, був найгірший таймом, який ми грали вдома. Прийшли глядачі, хотіли, щоб футболісти віддавалися, зіграли якісно.

Було видно, що ми програємо дуже багато єдиноборств, агресії не було, ентузіазму в футболістів. Тому потрібно було трошки міняти дещо і поспілкуватися з ними.

– А в чому саме помилка була?

– Помилка була в тому, що все-таки в нас грало дві “десятки” сьогодні – Олег Федор і Таллес. Ми почали програвати підбори. Євген Пастух грав нижню “шістку”, не опорного нижнього, тому не все вдавалося, і ми в 2-му таймі поміняли, вийшов Денис Підгурський.

Ми почали підбори вигравати, боротьбу вигравати, швидко почали переходити з оборони в атаку. Ми почали грати в ту гру, яку ми пропагуємо, в яку ми грали цілий рік, інтенсивний футбол.

– Карабін сьогодні – герой матчу?

– Він зіграв на дуже якісному рівні. Він весняну частину чемпіонату взагалі на дуже якісному рівні грає. На жаль, йому вирізали апендицит, він пропустив місяць, але практично це не позначилося на його формі фізичній, тому він дуже хороший матч сьогодні зіграв.

– Слюбик з антигероя зміг реабілітуватися.

– Чому антигерой? Це нещасний випадок, він не винуватий в тому пропущеному голі, там винувата більше команда, більше до того, які ми помилки зробили. Але Богдан зіграв також на досить хорошому рівні.

Всі хлопці 2-й тайм зіграли якісно, за що їм подяка. Подяка в першу чергу за характер, за те, що ми повернулися в гру та зіграли, на мою думку, якісний 2-й тайм, – сказав Пономарьов в ефірі УПЛ ТБ.