Футбольна збірна України має зіграти з Шотландією в стиковому матчі плей-оф за вихід на ЧС-2022.

“Матч збірної України з Шотландією перенесли на червень, але запитання про те, як його проводити, залишається відкритим, – зазначив ведучий “ТаТоТаке” Сергій Болотніков. – Якихось поєдинків не планується, і наші збірники сидять без ігрової практики”.

“У мене є цікава інформація, – додав журналіст. – Зараз Міністерство спорту працює над тим, щоби надати спеціальний статус тим спортсменам, яким необхідно їхати за кордон. Адже всі чоловіки призовного віку зараз не можуть переходити кордон. Начебто вже є таке рішення щодо плавців і борців. Відповідно те ж саме хочуть зробити з футболістами, щоб вони виїхали за місяць або два за кордон”.

“Щоб вони там тренувалися і проводили якомога більше товариських матчів. Таким чином вони би підготувалися до Шотландії. Але як це може бути з боку моралі? Ситуація неоднозначна. Незрозуміло, чому футболісти можуть мати такі привілеї. Але багато хто погодиться зі мною – хочеться, щоб такий матч відбувся. Це символічна подія і доказ, що ми живі, і нас не зламати”, – підсумував Болотніков.