У Мюнхені на полі стадіону «Альянц Арена» завершився поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому зустрічалися мюнхенська Баварія та австрійський РБ Зальцбург.

Рахунок у матчі було відкрито вже на 12-й хвилині, проти Левандовського порушили правила у штрафному майданчику та арбітр вказав на точку, сам постраждалий та реалізував одинадцятиметровий. Через дев’ять хвилин гравець Зальцбурга Вебер привіз другий пенальті у ворота, і знову точний був Роберт. А лише через хвилину поляк оформив хет-трик, Мюллер скинув на хід із центру поля, голкіпер вийшов за межі штрафного майданчика і вибив м’яч прямо в Левандовські, м’яч від Роберта влучив у ліву штангу, після чого Роберт розстріляв ворота.

Це найшвидший хет-трик історії Ліги чемпіонів.

Загалом на рахунку поляка у цьому розіграші турніру стало 12 м’ячів у восьми іграх. Левандовські обійшов у списку бомбардирів нападника «Аякса» Себастьяна Аллера. Форвард амстердамського клубу забив 11 голів.

А на 31-й хвилині рахунок став непристойним, Коман віддав пас на правий фланг штрафного майданчика, після чого Гнабрі низом прошив голкіпера.

У другому таймі Сане з правого флангу зіграв у центр на Мюллера, а той з розвороту пробив у нижній правий кут, забивши п’ятий гол своєї команди. Гості зуміли відповісти голом престижу на 71-й хвилині, після того, як Кьєргор вистрілив у найближчу дев’ятку з лівого флангу штрафного майданчика. На 83-й хвилині Мюллер зіграв із Сане у стінку на правий фланг штрафного майданчика, після чого пробив у дальній кут. Через три хвилини Сане з гострого кута на лівому фланзі штрафного пробив голкіпера після передачі п’ятою від Левандовські та встановив остаточний рахунок у матчі.

Таким чином, мюнхенська Баварія впевнено вийшла до 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь

“Баварія” – “РБ Зальцбург” 7:1 (загальний рахунок – 8:2)

Голи: Левандовські (12, пен, 21, пен, 23), Гнабрі (31), Мюллер (54, 83), Сане (85) – Кьєргор (70)