Володимир Мазяр поділився враженнями від першого офіційного матчу “вовків” у новому сезоні.

“У “Полісся” змінився головний тренер, були гарні трансфери, тому я очікував більш сміливішого футболу з нашої сторони. “Олімпія” добре проаналізувала “Полісся” і перекрила сильні сторони нашої команди.

Суперники забрали у Гуцуляка простір, а без простору він важко грає. Найбільше по самовіддачі сподобався Назаренко. Два центральні захисники нормально відіграли. Можливо, не вистачало Кушніренка і Бабенка. На зборах награвали саме цю зв’язку. Не було гравця, який би розганяв атаки – Таллес з цим просто не справлявся”.

“Нападники оцінюються за такими критеріями: гол, асист або зароблений пенальті. Нічого цього не було. Не побачили тієї агресії, яку “Динамо” показало у матчі з “Партизаном” після пропущеного голу. Також не сподобалося те, на яких швидкостях атакувало “Полісся” і як сідало за лінію м’яча. Відбір у нас чомусь падав на захисників, а не на опорників.

Після кожної поразки починають говорити про тренера, але аналіз його роботи потрібно робити мінімум через півроку. Впевнений, що тренерський штаб зробить глибокий аналіз першої гри і ми побачимо вже зовсім інше, вмотивоване “Полісся”. Вірю, що “Полісся” пройде “Олімпію”, – заявив фахівець.