Півзахисник “Шахтаря” Артем Бондаренко в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS висловився про війну України проти російських окупантів.

“До початку вторгнення росії я справді спілкувався російською мовою. Але зараз я вирішив намагатися розмовляти українською. Можливо це буде з помилками, але українською. Тому що мені соромно розмовляти мовою людей, які знищують нашу державу.

Намагаюся підтримувати форму всіма можливими способами. Займаюся вдома та інколи виходжу з друзями пограти в футбол, щоб зовсім не забути, що таке м’яч. Кожного дня підтримую зв’язок зі своїми друзями, партнерами по команді. Це Мудрик, Судаков, Бондар, Трубін. Дізнаємося, у кого яка ситуація в місті. Навіть не можу уявити, яким буде український футбол після війни. Але скажу, що всі думки з цього приводу відійшли на другий план. Важко думати про футбол, коли ти знаєш, що щодня гинуть люди.

Перше, що зроблю після війни – обійму свою родину, побачусь з друзями, які зараз розкидані по всій країні. Напевно, буду частіше робити те, що раніше постійно відкладав на завтра. Адже ми зрозуміли те, що потрібно цінувати кожну хвилину мирного неба над головою.

Я дуже пишаюся тим, що я українець. Думаю, що після нашої перемоги слова “я – українець” звучатимуть в усьому світі по-новому та дуже гордо. Хочеться звернутися до наших громадян. Вірте у нашу перемогу та нашу армію. Перемога обов’язково буде за нами”, – сказав Бондаренко.