Евертон, у якому грає Віталій Миколенко, віддасть кошти на гуманітарну допомогу Україні, яка страждає від нападу рашистів.

Англійський клуб пожертвує 250 тисяч фунтів. Також Евертон оголосив про запуск благодійної кампанії. Мета – зібрати 500 тисяч фунтів для Комітета з надзвичайних ситуацій в Україні. Він створений в Англії, а до складу ввійшли 15 провідних благодійних організацій, повідомляє офіційний сайт Евертона.

“Картини трагедії, що розгортається в Україні, які ми всі бачили, несамовиті. Це неправильно. І це жахливо. Ми з жахом стежимо за новинами з України, де хаотичні напади наражають на небезпеку ні в чому невинних цивільних осіб, у тому числі дітей.

Ми прагнемо зробити все можливе, щоб продемонструвати нашу підтримку жертвам російського вторгнення в Україну. Ми всі молимося про мир, але ми також сповнені рішучості допомогти гуманітарним зусиллям прямо зараз, щоб врятувати життя. Збитки, які ця війна завдає українським сім’ям, є жахливими”, – сказано у заяві.

Нагадаємо, що 24 лютого Росія підло напала на Україну. Наші захисники дають гідну відсіч ворогу та захищають державу від навали рашистів.