Президент УАФ Андрій Павелко повідомив про відвідини Полтави, де зустрівся з дітьми з Харкова, Сум і Маріуполя, які тренуються з «Ворсклою», та провідав поранених воїнів.

«Вдячний моєму другові і почесному президенту “Ворскли” Костянтину Жеваго за те, що його команда опікується дітьми і допомагає їм забути про жахіття війни! Координаційний центр УАФ продовжує співпрацю з клубом і гуманітарним хабом УАФ в Полтаві у наданні допомоги дітям-переселенцям.

У Полтаві провідали поранених воїнів-захисників України. Це завдяки їм вдалося відбити наступ рашистів на Суми, Харків та інші міста і села сходу України. Вся Україна безмежно вдячна вам! Вдячні і наші футбольні зірки, зокрема, Олександр Зінченко, з яким під час відвідин воїнів організував їм відеозв’язок.

Для мене і для футболістів збірної таке спілкування з різних міст, з воїнами з різних куточків нашої держави, вже стало доброю і надзвичайно важливою традицію, яка єднає наших лідерів національної збірної і хоробрих військовослужбовців. Саме наші воїни сьогодні є головними Героями України і для футбольних зірок важливо сказати їм про це особисто.

Після перемоги організуємо і особисту зустріч. Бажаємо пораненим бійцям якнайшвидшого одужання і продовжуємо підтримувати ЗСУ! Слава Героям! Слава Україні!» – написав Павелко.

P.S. 3 грудня 2019 Жеваго було оголошено в міжнародний розшук. 15 липня 2021 Інтерпол оголосив Жеваго у міжнародний розшук у справі щодо розтрати $113 млн