Чемпіонат Італії 2021/22, 20-й тур
Аталанта – Торіно – 4:4
Голи: Мурієль, 18 (пен), 74 (пен), де Рон, 23, Пашаліч, 78 – Санабрія, 4, Лукіч, 36 (пен), 63 (пен), Фройлер, 68 (авт)

Аталанта, яка в минулому турі перервала триматчеву серію поразок у чемпіонаті і продовжує боротьбу за єврокубки, приймала Торіно в перенесеному поєдинку 20-го туру. Руслан Маліновський відновився від травми і розпочав гру в запасі. Там же опинилися низка важливих гравців Торіно на чолі з Андреа Белотті.

Втім, це не завадило “бикам” забити вже на 4-й хвилині. Прат виграв силову боротьбу в Джимсіті і прострелив на Санабрію, який з лінії воротарського заштовхав м’яч у ворота. Бергамаски швидко відігралися – Родрігес збив Дзаппакосту, а Мурієль реалізував пенальті.

Тут же Хатебур вивів Аталанту вперед, але зробив це з офсайду. Але на 23-й хвилині господарі таки забили вдруге. Мурієль замість навісу з кутового низом віддав на лінію штрафного, а де Рон гарматним ударом під поперечину прошив Мілінковіча-Савіча.

Такий розвиток подій не збив з пантелику Торіно. Підопічні Івана Юріча теж заробили право на пенальті після фолу Фройлера проти Санабрії. Лукіч пробив ідеально – точно в нижній кут.

На 62-й хвилині арбітр призначив третій пенальті. Толої, який вийшов на заміну, збив Побегу. Муссо знову вгадав, куди битиме Лукіч, але Саша пробив бездоганно. Незабаром становище Аталанти стало ще гіршим – Фройлер вразив власні ворота.

Підопічні Гасперіні зуміли відродити інтригу. Пашаліч реалізував вихід віч-на-віч. Одразу після цього на поле вийшов Маліновський, а на 83-й хвилині рефері призначив четвертий пенальті. Мурієль пробив точно – 4:4. Це була крапка. Аталанта залишилася 8-ю (55 очок), Торіно – 11-й (44).