Відомий український тренер Мирон Маркевич закликав гравців київської команди приїхати вчасно до розташування національної збірної.

Раніше «Динамо» заявило, що не планує відпускати гравців у розташування національної збірної раніше, ніж 23 травня, хоча Олександр Петраков запланував початок збору на 29 квітня.

«Ви вибачте мені, але хто такий Луческу для нашої країни? Є збірна України, і він ще щось розповідатиме. Так не можна, це вже переходить всі межі! Для нас головне, щоб збірна поїхала до Катару, і для цього потрібно зробити все. Мене дивує, що в наш час може бути така позиція, як у Суркісів і Луческу.

Також я не розумію, чому мовчать футболісти. Чому вони не скажуть, що хочуть поїхати до збірної? Вони мають виступити та сказати: «29 квітня ми їдемо до збірної! Не бажаєте нас відпускати — ми поїдемо самі!». Футболісти мають вирішувати, а не Суркіси та Луческу. Я закликаю футболістів «Динамо» все кидати та їхати до збірної, якщо вони справді люблять Україну та хочуть поїхати на чемпіонат світу!» – сказав Маркевич в інтерв’ю Fanday.net.