В рамках суботньої програму 33-го туру МЮ повернувся у битву за ЛЧ

Чемпіонат Англії 2021,22, 33-й тур

Манчестер Юнайтед – Норвіч – 3:2

Голи: Роналду, 7, 32, 76

Осічки північних лондонців надали Манчестер Юнайтед шанс повернутись у гонитву за Лігою чемпіонів. Благо, суперник у “дияволів” був зручним – на Олд Траффорд приїхав Норвіч, який тримався на 20-й позиції в турнірній таблиці. Статус аутсайдера “канарки” довели досить швидко: на 7-й хвилині Фред перехопив м’яч у штрафному й викотив його під удар Роналду, а на 32-й Кріштіану спокійно замкнув навіс Еланги з кутового – 2:0. Здавалося, що на цьому можна ставити крапку.

Втім, Норвіч перед перервою встиг відіграти один гол внаслідок вривання Пуккі на лівий край карного майданчика та прострілу під замикання Дауелу. 2:1. За 8 хвилин після початку другого тайму гості взагалі зрівняли рахунок – тепер вже Пуккі замикав передачу від Дауела (Магуайр програв позицію нападнику). 2:2! На 56-й хвилині Рашіца міг і третій гол у ворота МЮ забити, однак Де Хеа врятував “дияволів”.

“Канарки” видали шикарний другий тайм, але класу гостям не вистачило. На 75-й хвилині Еланга заробив стандарт, а Роналду прямим ударом з нього поцілив у дальній кут – 3:2! Це був 60-й хет-трик Кріштіану (50-й на клубному рівні) та його 58-й гол зі штрафного. Саме він і приніс МЮ перемогу. “Червоні дияволи” набрали 54 очки й вийшли на п’яту позицію в турнірній таблиці, однак це сталося лишень завдяки кращій різниці голів.