Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті прокоментував перемогу в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів з “Челсі” (2:3) та виходу до півфіналу турніру.

“Матч був важким. Ми ще до гри знали, що таким він вийде. А під час поєдинку все стало складніше. Ми не заслуговували на 0:2, але пропустили зі стандарту. Нам не вистачало Едера Мілітао. У команди не було прагнення забивати у першому таймі. Це правда. І за рахунку 0:2 ми мали проблеми, тому що гравці потрапили в психологічну яму. Але магія цього стадіону допомагає гравцям та команді не здаватися. Як це ще пояснити?

Мені жодного разу не здалося, що матч програний. Було важко, але на Бернабеу матчі ніколи не закінчуються до фінального свистка. Важко пояснити цю магію. Але ж вона допомагає. Вона допомогла Карвахалю добре зіграти у центрі оборони та допомогла команді знайти сили для виходу до півфіналу.

Родріго здатний вирішувати результати матчів. Він багато разів це робив – проти “ПСЖ” і сьогодні. Він молодий гравець, важливий гравець, якому потрібен час, щоб стати ще кращим, але вже зараз я дуже ним задоволений”, – цитує тренера прес-служба УЄФА.

Нагадаємо, “Реал” у матчі-відповіді програв “Челсі” з рахунком 2:3, але за сумою двох матчів (5:4) зміг пробитися до півфіналу турніру, де зіграє з переможцем пари “Манчестер Сіті” – “Атлетіко”.