Власник Інгульця Олександр Поворознюк висловився про можливі варіанти фінішу УПЛ.

У зв’язку з військовим становищем та повномасштабним вторгненням рашистів в Україну усі футбольні турніри було припинено.

Наразі звучать різні версії про теоретичне догравання чемпіонату України. Деякі ратують за те, щоб визнати лігу, що завершилася станом на кінець першого кола. У такому разі чемпіоном буде Динамо, а друге місце займе “Шахтар”.

Але Поворознюк виступає за другий варіант із фактичним закінченням станом на 18 тур. Тоді золоті медалі дістануться «гірникам», а срібло вирушить до біло-синіх.

«Я думаю, що час ще є, може й дограємо, коли війна закінчиться. Якщо вона затягнеться, то як усе скінчилося, так і треба визначити місця.

Різні чутки ходять, що визначать результати за підсумками першого кола. Я не знаю чому після першого кола. Ми грали до кінця, ось там і потрібно ставити крапку та визначати чемпіона, хто гратиме у Лізі чемпіонів.

А взагалі, треба вважати чемпіонат незавершеним, однозначно».

Крім того, одіозний бізнесмен підтримав ініціативу виїзду за кордон клубів УПЛ заради проведення товариських матчів та збору коштів на потреби ЗСУ. Так уже вчинило Динамо, а незабаром зробить Шахтар.

А чого ні? Якщо вони мають можливість, нехай їдуть, нехай щось роблять, нехай допомагають. Я тільки за. Я за будь-яку допомогу, яка піде армії», — наводить слова Поворознюка Telegram-канал «Бомбардир».

Зазначимо, що зараз власник Інгульця очолює територіальну оборону Петрова.