Андрій Павелко вчора відвідав тяжко поранених дітей у Запорізькій обласній дитячій клінічній лікарні, де проходить лікування малюків із прифронтових та тимчасово окупованих районів.

Зокрема Андрій Павелко поспілкувався з 13-річним Іваном Свириденком з Маріуполя. Хлопчик є затятим уболівальником національної збірної України, а також англійського клубу «Манчестер Сіті», за який виступає один із лідерів синьо-жовтих Олександр Зінченко. Президент УАФ організував для важкопораненого Івана відеозв’язок із Олександром, який пообіцяв звозити хлопця на базу «Манчестер Сіті», запросити на матч команди та подарувати клубні футболки, повідомляє прес-служба УАФ.

«Кулі прошили йому голову і груди, важка мінна вибухова травма, сім відкритих переломів… хлопчик втратив ноги. Коли його привезли до лікарні, його тиск був 40 на 0. Іван дивом вижив та продовжує боротися. Із Запоріжжя його перевозять на лікування до Німеччини. Для Олександра Зінченка Іван, з його силою волі та жагою до боротьби за життя, став справжнім кумиром», – розповів Андрій Павелко.