Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті поділився очікуваннями від завтрашньої зустрічі з “Барселоною” у чемпіонаті Іспанії.

“Це дуже вимогливий матч. Класико, особлива гра, тому ми маємо показати себе з кращого боку. Моя команда у хорошій формі, ми багато працювали та впевнені у завтрашньому дні.

Нам потрібно показати сильну всебічну гру, тому що ми граємо проти дуже сильного суперника. Ми не можемо думати, що добре робити лише одну річ буде достатньо, щоб виграти гру – нам потрібно буде добре захищатися, добре пресингувати, добре поводитися з м’ячем і добре грати ззаду.

У “Барселони” дуже чітко визначено стиль гри, і Хаві зараз втілює цей стиль. Їхня команда значно покращилася і в даний час перебуває в дуже хорошому стані. Вони сильні у всіх відносинах – це команда, яка грає у чудовий футбол.

Якщо ми виграємо завтра, це принесе нам ще три очки та наблизить нас до перемоги у Ла Лізі. Але ми не можемо думати, що у “Барселони” зараз невдалий період. Я вірю, що вони боротимуться до останньої гри у чемпіонаті Іспанії”.