У 22-му турі англійської Прем’єр-ліги «Евертон», за який виступає Віталій Миколенко, прийматиме «Арсенал» Олександра Зінченка.

Поєдинок відбудеться у суботу, 4 лютого. Стартовий свисток пролунає о 14:30 за київським часом. «Каноніри» зараз одноосібно очолюють АПЛ, випереджаючи «Манчестер Сіті» на 5 очок. У попередньому турі підопічні Артети здолали «Манчестер Юнайтед» з рахунком 3:2.

«Ірисок», навпаки, лихоманить. Вони маринуються на дні турнірної таблиці у компанії «Борнмута» Іллі Забарного та «Вулверхемптона». Востаннє клуб Миколенка здобував перемогу в матчі АПЛ ще у жовтні минулого року. Тоді він розгромив «Крістал Пелас» (3:0). Через катастрофічні результати «Евертон» нещодавно звільнив головного тренера Френка Лемпарда. Його місце на тренерському містку днями зайняв Шон Дайч – поєдинок із «Арсеналом» буде для нього дебютним іспитом на новій посаді.

Букмекер беззаперечним фаворитом у цьому протистоянні вважає «канонірів». Коефіцієнт на їхню перемогу – 1,44 бала, на звитягу «Евертона» – 9,20. Ціна нічиєї – 4,95.

Фахівці очікують, що дуель буде не надто результативною. Коефіцієнт на тотал більше 2,5 – 1,91 бала. На аналогічний тотал менше – 2,08.

Найімовірнішим автором голу, на думку FAVBET, є форвард лондонського клубу Едвард Нкетіа. Також високі шанси відзначитися забитим м’ячем є в його одноклубника Букайо Сака.