Щойно у Львівській обласній військовій адміністрації повідомили уточнені дані про загиблих та постраждалих внаслідок сьогоднішнього авіаудару рашистів по Яворівському полігону.

Як повідомили в Львіській ОВА, внаслідок російського бомбардування Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) загинуло 35, поранення дістали 134 особи.

Нагадаємо, як повідомив Начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький, удар був завданий з літаків, які злетіли в Саратові з акваторії Чорного моря, не залітаючи на територію України. За попередніми даними було випущено понад 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони і певну кількість ракет вдалось збити.

Команда Львівської ОВА буде оновлювати дані, тому слідкуйте виключно за офіційними повідомленнями.

«Відтак, мушу повідомити, що, на жаль, ми втратили більше героїв: 35 осіб загинули в результаті обстрілу центру миротворчості та безпеки. Ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі. Команда Львівської ОВА буде оновлювати дані, тому слідкуйте виключно за офіційними повідомленнями. Від імені всієї Львівщини висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Ми не забудемо жодного Героя і не пробачимо жодного окупанта!», – зазначив Максим Козицький.