Головний тренер «Мадрида» Карло Анчелотті провів прес-конференцію перед матчем із «Реал Сосьєдад».

«Наша команда в порядку. Ми добре тренувалися, ми насолоджувалися цим тижнем, щоб покращити нашу форму. Я бачу, що команда заряджена, що ми готові до фінального відрізку сезону. Ми хочемо довести це у матчі з «Реал Сосьєдад», з командою, яка чудово грає у футбол».

«На цьому етапі сезону ми знаходимося саме там, де хочемо. Ми розчаровані вильотом із Кубка Короля, але це сталося в невдалий момент, коли Карім був травмований, коли ми не мали бразильців».

«Насправді у нас перевага у 6 очок у Ла Лізі – це дуже важливо, потрібно боротися до кінця, потрібно також виправити результат у Лізі Чемпіонів. Команда в порядку ми мотивовані і хочемо йти вперед. Те, що ми не пропускаємо протягом чотирьох матчів у Ла Лізі, говорить про нашу стійкість».

«Складно мати велику перевагу за очками. Це можна пояснити двома способами: або Ліга стала більш рівним чемпіонатом, або рівень грандів знизився. Я схиляюся до першого варіанту, бо бачу футбол хорошої якості, бачу, що команди організовані, а тренери контролюють найдрібніші деталі. Рівень Ла Ліги суттєво виріс».