Сьогодні, але трохи раніше свій матч відіграв Ліверпуль проти Ньюкасла (1:0), після якого він тимчасово опинився на першому місці в турнірній таблиці.

Зазначимо, що Олександр Зінченко розпочинав цей поєдинок із лави запасних. Швидше за все, це пов’язано з тим, що наставник «міщан» вирішив приберегти українця до півфінального поєдинку проти Реала.

Лідс – Манчестер Сіті 0:4 (0:1)

Голи: 0:1 – 13 Родрі, 0:2 – 54 Аке, 0:3 – 78 Жезус, 0:4 – 90+3 Фернандінью

Явним фаворитом у цьому матчі були гості, що вони показали вже на 13-й хвилині поєдинку. Філ Фоден чудово виконав штрафний удар, після чого Родрі точним ударом головою з кута воротарського відкрив світло в цій грі.

На 52-й хвилині чудову можливість забити гол мав Рахім Стерлінг, але після обіграного воротаря захисник зумів винести м’яч із порожніх воріт.

Буквально через дві хвилини Сіті все ж таки вдалося забити другий гол. Рубен Діаш після подачі кутового переправив м’яч на Натана Аке, який завершив атаку «міщан» влучним ударом.

На середину другого тайму на поле вийшов Олександр Зінченко, який замінив автора другого гола. У розпорядженні українця залишалося пів години ігрового часу.

Вже під кінець поєдинку Манчестер Сіті зняв усі питання щодо переможця у сьогоднішньому поєдинку. Філ Фоден віддав передачу на Габріеля Жезуса, який зробив рахунок розгромним.

Зінченко в цьому поєдинку встиг запам’ятатися лише офсайдом, до якого він потрапив на 88-й хвилині.

У компенсований арбітрів час Фернандіньо, який вийшов на заміну, поставивши фінальну крапку в цьому матчі, забивши гарматним ударом з лінії штрафного майданчика четвертий гол без відповіді.