Вболівальники та адміністрація народного клубу Верес ініціюють аукціон зі збору грошей на Великодні подарунки дітям, які вимушено переселилися до Рівного з інших областей України.

Благодійний аукціон стартує найближчої середи, 20-го квітня, на Instagram сторінці Veres Place і триватиме до вечора п’ятниці – 22-го квітня.

На аукціон будуть виставлені три лоти:
– Унікальна бурштинова картина в єдиному екземплярі, а також ігрова футболка – від президента народного клубу Верес Івана НАДЄЇНА.
– Бурштинова картина, комплект воротарської форми та футбольний м’яч із автографами – від головного тренера народного клубу Верес Юрія ВІРТА.
– Унікальна бурштинова картина в єдиному екземплярі, ігрова футболка збірної України та вимпел – від спортивного директора народного клубу Верес В’ячеслава ШЕВЧУКА.
– Ми хочемо зібрати гроші для придбання подарунків дітям-переселенцям. Усі лоти – по-своєму унікальні. Наприклад, бурштинові картини від Івана Надєїна і В’ячеслава Шевчука – існують в єдиному екземплярі. Таких більше ні в кого немає, – розповів інформаційній службі клубу вболівальник та співорганізатор аукціону Дмитро ЧАК.