Воротар криворізького «Кривбасу» Богдан Сарнавський розповів клубним журналістам про підписання повноцінного контракту з червоно-білими та поділився думкою про майбутнє УПЛ.

– Чи вагався ти перед підписанням угоди чи у Кривому Розі тебе все влаштовує?

– У «Кривбасі» мене все влаштовує. Тут є всі умови для мого професійного розвитку та прогресу. Також є чудовий тренер воротарів (Тарас Гребенюк), завжди у всьому допоможе та підкаже. Тим більше, що «Кривбас» очолив амбітний головний тренер – Юрій Вернідуб. У нас із клубом схожі цілі: лише найвищі місця у чемпіонаті та серйозні завдання. Тому мені все личить.

– Якими були перші враження, коли дізнався, що команду очолить Юрій Вернидуб?

– Сто відсотків: «Кривбас» від цього призначення лише виграє. І футболісти, і керівництво, і персонал. Юрій Миколайович вміє досягати серйозних цілей, що неодноразово доводив.

– Чи є якісь зміни у твоїй роботі на тренуваннях?

– У нас свій острівець, як то кажуть. Тренер воротарів не змінився, тому працюємо за планом без змін. Готуємось до серйозного сезону і радуватимемо наших уболівальників у цей важкий для України час. На мій погляд, це гра «на нуль».

– Амбіції «Кривбасу» говорять самі за себе. Чого особисто ти чекаєш від нового сезону, адже він буде незвичним? У тому числі багато легіонерів залишили свої українські клуби.

– Не бачу проблеми у тому, що майже всі легіонери виїхали з України через військову агресію орків. Гадаю, іноземні гравці не грали такої важливої ​​ролі у нашому футболі. Можливо, якісні легіонери були лише у складі грандів. В інших командах кадрові зміни будуть не дуже значними.

Щодо чемпіонату, то його рівень вирівняється. Тим цікавішим буде кожен матч. Український футбол від цього лише виграє, бо гратимуть наші футболісти. Збірна України від цього тільки виграє, та й рівень УПЛ стане лише вищим.