Як повідомляється, тренер Арсенала Мікель Артета розглядає можливість залучення колишнього захисника Манчестер Юнайтед Габріеля Хайнце до свого тренерського штабу в наступному сезоні.

Це відбувається на тлі розмов про літню перебудову “канонірів”, під час якої очікуються як вхідні, так і вихідні трансфери. Хоча таким гравцям, як Еміль Сміт Роу, Томас Парті та Аарон Рамсдейл, можуть вказати на двері, попри їхні минулі заслуги.

Потенційне приєднання Хайнце до тренерського штабу розглядається як частина більш масштабної літньої перебудови Арсенала. Зважаючи на те, що нинішній асистент Артети Альфі Штуйвенберг, за чутками, знаходиться на межі того, щоб самому зайняти керівну посаду, призначення Хайнце може заповнити порожнечу.

Журналіст Леандро Алвес повідомив, що Артета і Хайнце нещодавно були помічені під час спільного перегляду молодіжного матчу в Мадриді. Хоча Хайнце наразі розглядає можливість співпраці з Сан-Лоренцо, його присутність у Лондоні підживлює припущення про можливий перехід до Арсенала.

45-річний Хайнце є досвідченим тренером, який очолював п’ять різних клубів після завершення кар’єри футболіста. Колишній захисник, якого сер Алекс Фергюсон називав “воїном” під час його роботи в Манчестер Юнайтед, останнім часом керував аргентинським клубом Ньюеллс Олд Бойз.