Ведучий ТаТоТаке про топ-команд, які перевищують очікування пропущених голів зі стандартів.

«Ляп Нещерета підвів жирну риску під однією з декількох причин, що заважають киянам ствердитися в якості помітної противаги Шахтарю. Проблеми біля власних воріт є і в гірняків, але вони на дистанції поки прямо на результати не впливають. Ними пропущено лише 6 голів, що на 1,25 більше очікування. Динамо вже пропустило 9 разів зі стандартів, а це перевищує очікування на 3,08. В цьому сезоні внаслідок стандартів Динамо вже примудрилося по двічі за матч пропускати від Оболоні, Чорноморця, Полісся та Олександрії. Якщо знайти вразливих гравців в конкретному матчі, то киян можна вовтузити, як цуценят.

Ідентична халепа в Чорноморця. Ті ж 9 пропущених голів та майже 3 них понад очікування. Хоча й говоримо, що Григорчук якісний тренер, здатен виводити гравців на новий рівень, але стандарти біля власних воріт поки далекі від еталону.

9 мʼячів після стандартів пропустила й Олександрія. Але вона загалом слабка на стандартах біля власних воріт. Очікування перевершили лише на 1,02 голи, десь так і мали отримати».