Форвард “Кривбаса” Олег Кожушко прокоментував нічию з “Рухом” (1:1) у 24-му турі УПЛ.

– Розпочнемо з атмосфери після поєдинку. Дуже багато вболівальників просили ваш автограф.

– Взагалі дуже гарна на “Арені Львів” атмосфера. Подобається, що багато дітей запрошують на матчі. Діти вболівають, захоплюються командами. Тому дуже приємно грати. Гарні емоції, що багато дітей на футболі.

– Ви забили наприкінці 1-го тайму. Пригадайте, як усе було в тому епізоді.

– Побачив, що Рафа біжить і дивиться на мене. Я зробив відкривання за спину, він мені відкотив, воротар вибіг, я прокинув повз нього і забив.

– На перший погляд виглядало, що не зовсім вдалий початок від вас був. Десь хвилин 15 “Рух” серйозно притиснув вас.

– Ми і налаштовувалися на таку гру, дуже тяжку, якою вона і виявилася. “Рух” грає 1 в 1, дуже фізично гарно підготовлена команда. Біжать, багато боротьби. Тому, в принципі, так і вийшло.

Трохи просіли, потім вирівняли гру. Так як і вони просідали, і ми просідали моментами, тому, я думаю, така вийшла бойова гра. У них були моменти, у нас були моменти – закономірний, напевне, результат.

– Чого забракло – фізичної готовності чи концентрації? Після 70-ї хвилини пропустили, і ще “Рух” мав моменти.

– Напевно, десь фізично трохи підсіли. Хоча “Руху”, напевно, так само було тяжко. Напевно, так, не скажу що помилка, може, трохи втратили концентрацію, пропустили м’яч. Не можу зараз вам так впевнено казати, треба аналізувати, дивитися, – сказав Кожушко в ефірі УПЛ ТБ.