“Реал” навіть неосновним складом цілком комфортно переміг на полі фіналіста Кубка короля “Мальорки”.

Перший тайм не вдався, адже гості нікуди не поспішали, а господарі просто не вміють грати першим номером. За підсумком моментів було два — спочатку Лунін потягнув удар Раїльо головою, а потім Беллінгем з 22-х метрів влучив у перекладину.

Веселіше пішло після перерви, коли Мадрид різко підняв темп. Майже одразу в нього пішли моменти.

Чуамені забив гол дальнім ударом, якому дуже допоміг рикошет, що дезорієнтував голкіпера.

Надалі два відмінні шанси з близької відстані мав Браїм Діас, але то пробивав погано, то намагався закотити м’яч у ворота, що не вдавалося.

І навіть коли Феде Вальверді отримав аналогічну нагоду, то й він не забив — Настасич виніс м’яч із лінії воріт. 6

Модрич, Вінісіус, Камавінга — хто тільки не пробував убити інтригу сьогодні, але ні в кого не вийшло. Такої поганої реалізації від Мадрида давно не доводилося бачити. Це могло б призвести навіть до сенсації, але “Мальорка” нічого не пропонувала у відповідь. За другі 45 хвилин — лише удар здалеку від Дардера, який впевнено відбив Лунін.

У таблиці легка перемога дозволила “Реалу” і сили зекономити перед виїздом до “Ман Сіті” в ЛЧ, і в таблиці набрати 78 очок. У “Барси” – 67 і гра в запасі, а вже за тиждень команди зустрінуться на “Бернабеу” у очному поєдинку. Це буде спека, гарантуємо.

Щодо “Мальорки”, то вона 15-та з 31 очком та 6 балами відриву від зони вильоту.

31-й тур Прімери. Пальма. “Сон Моїш”

“Мальорка” – “Реал Мадрид” — 0:1

Гол: Чуамені, 48

“Мальорка”: Райкович – Маффео (Радоньїч, 78), Гонсалес, Раїльо, Гонсалес, Лато – Антоніо Санчес (Абдон, 59), Морланес (Дардер, 59), Саму Кошта (Маскарель, 59), Дані Родрігес (Ларін, 87) — Мурікі

“Реал Мадрид”: Лунін – Васкес (Мілітао, 90), Рюдігер, Начо, Менді – Вальверде, Чуамені, Модрич (Карвахаль, 86) – Браїм Діас (Вінісіус, 63), Хоселу, Беллінгем (Камавінга, 64)

Попередження: Раїльйо, 16, Мурікі, 83 — Лунін, 85