Перший ігровий день 24-го туру рідної УПЛ очним поєдинком закрили “Рух” та “Кривбас”. У Львові команда Віталія Пономарьова приймала підопічних Юрія Вернидуба.

УПЛ, 24-й тур.

Рух Львів – Кривбас Кривий Ріг 1 : 1.

0 – 1. Кожушко – 45.

1 – 1. Таллес – 73.

“Рух”: Ледвій, Слюбик, Холод, Сич, Дідик, Роман (Лях 79), Пастух, Таллес, Федор (Притула 89), Плюман (Руніч 79), Теслюк (Квасниця 58).

Запасні: Герета, Кітела, Лях, Матвєєв, Бойко, Притула, Квасниця, Руніч, Непейпієв, Дос Сантуш.

Головний тренер: Віталій Пономарьов.

“Кривбас”: Маханьков, Бандейра, Бескоровайний (Сантіні 46), Стецьков, Дібанго, Кузик (Понєдєльнік 80), Ілич (Бізімана 37), Вакулко (Луньов 80), Соса, Микитишин (Хомченовський 59), Кожушко.

Запасні: Хома, Вілівальд, Понєдєльнік, Сантіні, Бізімана, Хомченовський, Задерака, Твердохліб, Луньов, Близниченко, По.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Бескоровайний 12, Роман 17, Сич 29, Теслюк 40, Дідик 43.

Львів’яни розпочали зустріч досить активно. Вже на 6 хвилині команда Віталія Пономарьома могла виходити вперед. Дідик класною передачею знайшов Плюмана, який виходив віч-на-віч з Маханьковим. Голкіпер Кривбаса фантастичним сейвом відбив удар ногою.

Перший тайм був доволі рівний. Команди обмінювалися моментами, але щось дійсно небезпечне створити обом не вдалося. На 45 хвилині Бандейра, перебуваючи з права на фланзі, шикарним пасом вивів Кожушко сам на сам з голкіпером Руха. Форвард Кривбаса без проблем обіграв Ледвія та покотив м’яч у порожні ворота. 1:0! Криворіжці вийшли вперед за кілька хвилин до свистка на перерву.

На початку другої половини гри львів’яни кілька раз пробивали по воротах гостей. Або удари виходили не сильними, або м’яч летів не туди. Рух спромігся відігратися на 73 хвилині. Таллес класно відкрився на розрізну передачу 19-річного Федора. Бразилець без проблем розібрався з Маханьковим. Варто зауважити, що Таллес забиває у другому поспіль матчів за свою команду. Команди спробували організувати ще кілька атак, утім, рахунок до кінця зустрічі не змінився.

Кривбас наразі перебуває на третьому місці з 48 балами. Якби команда Вернидуба перемогла, то очолила б турнірну таблицю, оскільки від Шахтаря вони відстають тепер лише на один пункт. Рух розташувався на п’ятій сходинці з 40 очами.