У Польщі повідомили нові подробиці стосовно нападу радикально налаштованих фанатів на тодішнього головного тренера Заглембє з Сосновця Олександра Хацкевевича.

Десять днів тому, 3 квітня, стало відомо, що на колишнього наставника Динамо, який на той час очолював Заглембє з Сосновця, було скоєно напад хуліганами, які ввірвалися на тренування команди.

Раніше білоруський фахівець розповів нам про цей інцидент в ексклюзивному інтерв’ю.

Зараз стало відомо, що футболісти Заглембє не хочуть надавати свідчення у цій скандальній справі. Про це розповів окружний прокурор польського міста Явожно Збігнєв Зєнба.

«Правоохоронцям доручено розпочати розслідування та встановити інших потерпілих та свідків. Запланована дата завершення слідчих заходів – червень цього року.

Ні клуб, ні гравці не захотіли йти на співпрацю, тому поліція має визначити хід подій. У нас є мала кількість матеріалів, які ми отримали з Сосновця».

Правоохоронець також дав зрозуміти, що свідчення постраждалих у цій справі відіграють вирішальну роль.

«Лише коли відбудеться допит постраждалих, можна буде сказати більше. Наразі проводяться заходи, щоб перевірити, чи можна встановити винних і чи є записи з камер спостереження», – сказав Зєнба у коментарі Рzegladsportowy.

Хацкевич на чолі Заглембє провів всього шість матчів, в яких не здобув жодної перемоги: чотири поразки та дві нічиї.
Раніше він грав у Динамо і та очолював його. У якості футболіста був в команді з 1996-го по 2004 рр., а як головний тренер з 2017-го по 2019-й.
Сосновецька команда наразі посідає останнє, 18-те в своєму дивізіоні, маючи 14 очок. На заміну Хацкевичу прийшов Марек Сагановскі.