«Полтава» приймала «Агробізнес» у матчі 4-го туру групи «чемпіонська» першої ліги України з футболу.

Група “Чемпіонська”. Четвертий тур

“Полтава” – “Агробізнес” 2:1

Голи: Одарюк (51), Щербак (84) – Волков (18)

Матч сьомої та шостої команд групи, яких розділяють всього два очка. Полтавчани у 2024 році ще не перемагали, а ось колектив із Волочиська тиждень тому досить сенсаційно переміг одного із лідерів – “Інгулець”. “Агробізнес” продовжує боротися за право участі у стикових матчах.

Ближче до середини першої половини зустрічі гості вийшли вперед. Галенков віддав шикарну передачу у штрафну на Волкова, а Даниїл пробив повз голкіпера – 0:1. Провалилися у цьому епізоді захисники “Полтави”. Попри всі зусилля зрівняти рахунок до перерви підопічні Сисенка не змогли. Не вдалося довести свої атаки до логчного завершення полтавчанам.

На початку другої половини зустрічі господарі все ж зрівняли рахунок. Володимир Одарюк з меж штрафної потужно пробив у верхній кут – 1:1. Шикарний гол, який безумовно стане окрасою туру. Полтавчани грали цікавіше, але втілити ігрову перевагу у ще один гол не вдавалося.

На 80-й хвилині перемогу “Агробізнесу” міг принести Толочко, але його потужний удар у стрибку парирував Варцаба. Через чотири хвилини полтавчани все ж вийшли вперед. Після подачі зі штрафного капітан “Полтави” Щербак в один дотик переправив м’яч у сітку – 2:1. У підсумку, “Полтава” вперше у 2024 році перемагає.