Минулого вік-енду у складі своїх клубів на поле виходили шість легіонерів збірної України, яких Олександр Петраков запрошував на тогорічні листопадові матчі національної команди.

У суботу, 30 квітня, у межах 35-го туру англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка обіграв на своєму полі «Лідс Юнайтед» — 4:0.

У 35-му турі італійської Серії А «Спеція» Віктора Коваленка вдома зазнала поразки від «Лаціо» (3:4).

У неділю, 1 травня, «Евертон» Віталія Миколенка на власному стадіоні здолав «Челсі» (1:0), а «Вест Гем» Андрія Ярмоленка також на рідній арені поступився в лондонському дербі «Арсеналу» (1:2). Цікаво, що вже в понеділок Ярмоленко відіграв 68 хвилин у складі молодіжної команди «Молотобійців», допомігши партнерам забитим м’ячем і результативною передачею розгромити «Дербі Каунті» — 5:0.

«Брюгге» Едуарда Соболя в другому турі чемпіонського плей-офф бельгійської Про Ліги розійшовся вдома нульовою нічиєю з «Андерлехтом».

У понеділок, 2 травня, у чемпіонаті Італії «Аталанта» Руслана Маліновського в Бергамо зіграла внічию (1:1) із «Салернітаною», а наш футболіст відзначився гольовою передачею.