Евертон зіткнувся з ще одним штрафом у Прем’єр-лізі, в результаті якого команда може отримати чергове відрахування очок. Це вже буде четверте по рахунку покарання для команди Віталія Миколенка.

Майже трирічне фінансове розслідування призвело до того, що в листопаді Евертону було відраховано колосальні 10 очок, коли було виявлено, що клуб порушує фінансові правила Прем’єр-ліги. Пізніше було накладено ще декілька штрафів.

На даний час “іриски” знаходяться на 16 позиції у турнірній таблиці, їх відділяє лише два очки від потрапляння в зону вильоту. Вони вже втягнуті в боротьбу за виживання і ще одне подібне покарання буде означати для команди катастрофу.

Колишній генеральний директор клубу заявив, що Прем’єр-ліга ще не закінчила з Евертоном і що вже незабаром може дати їм ще одне покарання в розмірі двох або трьох очок.

Очікується, що слухання щодо передбачуваного останнього порушення відбудеться цього року. Таким чином поки невідомо чи вплине кінцевий вирок у цій справі на турнірну таблицю цьогоріч, чи Евертон розпочне свій наступний сезон з мінусовою кількістю очок.