Categories: УПЛ

Віталій Пономарьов: Кривбас бореться за чемпіонство і демонструє дуже хороший футбол

Головний тренер “Руху” Віталій Пономарьов прокоментував підготовку команди до матчу 24-го туру УПЛ з “Кривбасом”.

– Нічого страшного не сталось і поразка “Шахтарю” не вплинула на загальний настрій команди. Такі матчі будуть траплятись, тож головне зробити правильні висновки і рухатись далі. Поєдинок проти “гірників” був хорошим уроком для нас і вказав на наші помилки, які ми постараємось виправити, аби продовжити прогресувати. 

Тепер попереду матч з “Кривбасом”. Криворіжці борються за чемпіонство і демонструють дуже хороший футбол. Це серйозний суперник і “Рух” готується до важкого поєдинку. Ми не зважаємо на те, що виграли у Кривому Розі в першому колі – зараз буде зовсім інша гра.

Для нас кожен матч складний, адже в чемпіонаті зараз немає слабких суперників. Тож слід до кожного поєдинку готуватись з повною самовіддачею. Збираємося і готуємося до серйозного протистояння, тому що “Кривбас” також бореться за чемпіонство в цьому чемпіонаті. Це вже хороша команда, тому ми готуємося до серйозного протистояння. 

“Кривбас” грає у сучасний футбол. У них дуже якісний та швидкий перехід з оборони в атаку, але вони також можуть швидко повернутись у захист. Це дуже добре організований колектив, який протягом всього матчу демонструє високу інтенсивність. Силу цієї команди підтверджують її результати у чемпіонаті, адже команда зараз перебуває у групі лідерів УПЛ. “Руху” цікаво грати проти таких суперників, адже хочеться перевірити свої сили на фоні такої команди як “Кривбас”,  – сказав Пономарьов для клубної пресслужби.

Нагадаємо, що матч “Рух” – “Кривбас” відбудеться у суботу, 13 квітня, на “Арені Львів”. Стартовий свисток пролунає о 18:00. Переглянути цей матч у прямій трансляції можна на каналі UPL.TV.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Серія А. Юве відіграв у Болоньї 3 м’ячі за 10 хв

У матчі 37-го туру Серії А «Ювентус» на виїзді здійснив суперкамбек та зіграв унічию з «Болоньєю» (3:3).Читати…

14 хв. ago

Барселона готова віддати іменитих гравців в обмін на Довбика

6-річний український форвард «Жирони» Артем Довбик зацікавив низку іменитих клубів, які спробують його підписати у…

17 хв. ago

Шевченко увійшов до рейтингу найкращих європейських гравців

Британський журнал FourFourTwo опублікував рейтинг 100 найкращих європейських футболістів усіх часів.Читати далі

24 хв. ago

Генк обіграв Антверпен і піднявся на 4 місце. Соболь вийшов на 85-й хвилині

19 та 20 травня пройшли матч передостаннього 9-го туру топ-шістки чемпіонату Бельгії.Читати далі

27 хв. ago

Мороз: Поразка від Сербії мало що змінить. Треба виходити і перемагати в кожній грі

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Юрій Мороз прокоментував поразку від команди Сербії (0:1) у стартовому матчі…

30 хв. ago

Оболонь має кадрові проблеми перед вирішальним матчем в УПЛ

Досвідчений захисник «Оболоні» Павло Лук'янчук не встигне відновитися до поєдинку заключного туру УПЛ – з «Олександрією»,…

33 хв. ago