Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола закликав свою команду покарати Реал у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів, який буде зіграний сьогодні ввечері.

Сіті та Реал перетинаються у Лізі Чемпіонів третій сезон поспіль. Неймовірний камбек наприкінці дозволив мадридцям здобути перемогу в півфіналі в 2022, але через 12 місяців, також у півфіналі, ‘містяни’ взяли реванш.

Напередодні матчу в Мадриді Гвардіола заявив, що Сіті збирається грати першим номером, незважаючи на ворожу атмосферу.

“Тренери ті самі, але у нас є нові гравці, і у них є нові гравці, тому це будуть зовсім інші матчі. У нас є невелика перевага, тому що матч у відповідь пройде вдома, де ми показуємо сильну гру і неймовірно впевнені в собі, але спершу потрібно зіграти 90 хвилин тут. Вони високо пресингуватимуть, будуть агресивні та небезпечні. І вони мають неймовірну швидкість”, – перерахував тренер Сіті сильні сторони суперника.

Ментальну мету своєї команди він бачить так:

“Ми не можемо вийти тут, щоб просто контролювати гру. Нам потрібно вийти, щоб нашкодити їм, покарати їх, дозволити їм відчути, що ми тут, та забити голи. Ось що нам потрібно зробити. Ми повинні нав’язати їм свою гру та показати, хто ми такі”.