Головний тренер Інгульця Владислав Лупашко зробив скандальну заяву стосовно «темних ігор» у Першій лізі. Спеціаліст вказав на дії Карпат і Лівого Берега.

Нещодавно Інгулець у матчі третього туру чемпіонської групи Першої ліги поступився Агробізнесу із рахунком 0:1 та відстав на вісім очок від перших Карпат.

Після цієї зустрічі головний тренер клубу Олександра Поворознюка – Владислав Лупашко – залишився незадоволеним самовіддачею суперників на полі і зазначив, що виною цьому стимулювання гравців третьою стороною.

Наставник Агробізнесу Олександр Чижевський жорстко відреагував на такі заяви колеги по цеху ексклюзивно для сайту «Український футбол».

Лупашко у відповідь звинуватив Лівий Берег та Карпати у цій самій стимуляції та відповів Чижевському.

«Реакція тренера Агробізнеса на мої слова? Я не знаю, був він здивований чи ні, але я знаю на 100%, що Лівий Берег і Карпати стимулюють наших суперників. Звичайно, все може бути. Однак коли є стимуляція, то вони кістьми лягають, а коли немає, то легко віддають матч.

Звісно, гра на гру не приходиться, але факт є фактом. Я не кажу, що вони проти нас не повинні так грати, я лише констатую факти, як воно є. Там грають, як грають, а тут «ригають», можна так сказати», – сказав спеціаліст.

Наразі Інгулець посідає другу сходинку в турнірній таблиці чемпіонської групи, маючи 46 набраних очок.

Перші Карпати набрали вже 54 бали, а третій Лівий Берег в свою чергу заробив 45 пунктів.

Агробізнес йде шостим з 33-ма очками в своєму активі.