Півзахисник ЛНЗ Сергій Рибалка прокоментував нічию з «Динамо» (1:1) у 23-му турі УПЛ.

– «Динамо» зараз у чудовій формі. Перед тим вони «Ворсклу» обіграли, «Зорю» без шансів. Тому ми налаштовувалися на тяжкий матч, на боротьбу, що доведеться бігати дуже багато. Але витримали, є позитивний результат – на виїзді одне очко. Тим паче в нас були не дуже вдалі ігри. Тому 1:1 для нас – позитивний результат.

– ЛНЗ грав у дуже низькому блоці, але це давало свої плоди, і свій єдиний шанс якраз ЛНЗ знайшов.

– Так, ми розуміли, що «Динамо» буде контролювати гру, буде більше володіти м’ячем. Ми вибрали таку тактику, щоб компактно, поменше було зон попереду, бо в них дуже швидкі гравці. Вважаю, нам вдалося.

Звісно, були в «Динамо» моменти, але ми витримали, і десь удача була на нашій стороні. А «Динамо» хочеться побажати успіху в наступних іграх. Зараз вони в чудовій формі. Думаю, в наступних іграх вони будуть перемагати й показувати гарну гру.

– Ви так кажете як людина з динамівським серцем. Можливо, не зовсім логічно й приємно забирати очки в своєї рідної команди?

– Проти «Динамо» я вперше так зіграв, що одне очко взяли. До «Динамо» дуже гарне ставлення, я багато років там провів. Тому бажаю їм удачі. Ще дуже багато ігор, вони можуть надолужити та завоювати чемпіонство. Успіху їм.

– У ЛНЗ була неприємна серія. Після того, як перемогли в Житомирі, не могли 4 матчі здобути позитивний результат, і мало хто думав, що сьогодні ви зможете зачепитися за очки. З огляду на кількість набраних очок, які турнірні завдання стоятимуть зараз перед командою?

– Набирати в кожній грі максимум очок, показувати бійцівський характер, гарну гру – це від нас просять. «Руху» також не повинні були програвати, «Минаю» десь також. Втратили очки, де, вважаю, не повинні були. Це футбол – десь втратили, сьогодні здобули. Налаштовуємося на кожну гру, – сказав Рибалка.