“Колос” взяв у п’яти весняних матчах тільки три очки, у харків’ян весняна історія і того гірша – 1 очко в п’яти весняних поєдинках. Утім, історія і підхід до досягнення команд таких результатів дещо різний.

УПЛ, 23-й тур.

Колос Ковалівка – Металіст 1925 Харків 1 : 1.

1 – 0. Рангел – 23.

1 – 1. Борячук – 49.

Металіст 1925 міг розпочати зі швидкого гола, але Фесюн здійснив сейв після пострілу Сидорова. Пізніше класна нагода була у Юсова, але той з вигідної позиції пробив вище воріт. Колос відповів двома моментами Рангела. Перший був досить простим для Мозіля, а от друга спроба бразильця вийшла результативною – Рангел переправив м’яч у нижній кут після подачі Цурікова.

Після цього ковалівці захопили контроль над м’ячем, а моменти у грі зникли аж до останніх хвилин тайму, коли Топалов слабко пробив з-за меж штрафного після розіграшу кутового. А друга половина розпочалась з гола Металіста 1925. Дуже швидко харків’яни заробили кутовий, а після його розіграшу Борячук зважився на удар метрів з 30-ти – м’яч влетів у самісінькій верхній кут без шансів для воротаря.

Імереков міг вивести Металіст 1925 вперед – Максим замкнув навіс з кутового, але влучив у поперечку. Колос відповів через 10 хвилин – Рангел віддав на Цурікова, але з його ударом впорався Мозіль. Втім, після цього моментів поменшало, а по-справжньому гострих шансів вже не виникало – Колос та Металіст 1925 розійшлись миром.