Обидві команди навесні встигли зіграти по одному матчу – й унічию. Нива в Стрию розійшлася миром зі Скалою 1911 (0:0), тоді як Карпати-2 зіграли 1:1 в Одесі (з Реал Фармою).

Друга ліга, 22-й тур.

Карпати-2 Львів – Нива Вінниця  0 : 0.

Між собою суперники восени зіграли один із найбільш видовищних матчів: Карпати-2 виграли в Вінниці, особливо сильно відіграв фулбек Катрич (гол і асист), а також ветеран Кожанов, якого вже нема в складі «двієчки» (тоді він оформив дві гольові передачі).

Натомість, зараз Нива прагнула реваншу, і до цього матчу в вінничан у строю граючий президент – провідний голеадор команди Загорулько. Вихованець Чорноморця та Шахтаря цього року ще не забивав, він відстає на 5 голів від Ндукве, який уже із Звягеля перейшов у Полісся й не зіграє навесні в ПФЛ. Нагадаємо, Артур є володарем звання найкращого бомбардира минулого сезону в Другій лізі.

У випадку перемоги Нива не лише могла обійти Карпати-2, а й могла зробити відразу кілька кроків у таблиці. Молоді львів’яни теж прагнули виграти – в цьому випадку в них були шанси змістити з шостого місця кудрівців.