Омолоджений взимку Металург в минулому турі в гостях зазнав розгромної поразки від Металіста. Нива також зазнала великої поразки, але вдома – від Діназу.

Перша ліга, група Вибування. 3-й тур.

МФК Металург Запоріжжя – Нива Тернопіль 0 : 2.

0 – 1. Голуб – 34.

0 – 2. Довбецький – 64.

У першій половині зустрічі у контролі м’яча домінували гості, але з конструктивом у заключній третині поля у них відчувалися проблеми. Можна згадати хіба що удар Різника з меж штрафної. Запоріжці досить якісно оборонялися. Тернопільський колектив краще грає другим номером, але сьогодні їм довелося у позиційному футболі вскривати захист суперників.

У другій половині тайму господарі вирівняли гру і почали навіть більше пробивати. На 30-й хвилині міг забивати Шейн, але 16-річний гравець “Металурга” з декількох метрів проби вище воріт. На 34-й хвилині гості відкрили рахунок. Голуб з меж штрафної пробив у дальній кут – 0:1. Дебютний гол Дениса за “Ниву”.

Варто віддати належне запоріжцям, які сьогодні провели найбільш якісний свій матч навесні. На гол підопічні Гая точно награли, але підводила реалізація. А ось тернопільський колектив у середині другого тайму збільшив свою перевагу. Після прострілу Голуба м’яч залетів у ворота від Довбецького – 0:2. Для 20-річного завбека це дебютний гол серед професіоналів. У підсумку, матч завершився перемогою “Ниви”.