Співлідери турніру, маючи по 44 очка, зіграли між собою – а в першому колі вони так і не визначили переможця. Якщо ЮКСА пропустила минулий тур, отримавши три очка в якості технічної перемоги над Металургом-2, то ПФК Звягель відіграв центральний матч проти Чайки (2:2 в гостях у матчі з драматичним сценарієм).

Друга ліга, 22-й тур.

Звягель – ЮКСА  0 : 2.

0 – 1. Ховайко – 29.

0 – 2. Демиденко – 71.

Вил: Чередниченко (Звягель) – 69хв.

ЮКСА на початку весни зазнала прикрої втрати очок в Одесі (1:1 з Реал Фармою), проте загалом дебютант дивізіону проводить сильний сезон. Загальна безпрограшна серія «хрестоносців» досягла 10 турів і триває із середини вересня, відколи вони в один гол поступилися Дружбі. Втім, успішна серія звягелян також варта уваги – від перших чисел жовтня, також після поразки від Дружби, вони виграли сім із восьми своїх наступних матчів при єдиній нічиїй. Якраз тій самій – із Чайкою в минулому турі.

Матч був цікавий ще й топовим підбором гравців у суперників – від екс-захисника збірної України, учасника Євро-2012 Селіна, до вихованця лондонського Арсеналу Льюїса.

ЮКСА завдяки перемозі над Звягелем обійшла прямого конкурента в боротьбі за першу сходинку.

Зустріч завершилася з рахунком 2:0. Перемогу команді з Тарасівки забезпечили голи Ховайка та Демиденка в кожному з таймів. В кінці першого тайму гравець Звягеля Морговський не реалізував пенальті.

Звягель з 71-ї хвилини догравав матч в меншості після вилучення Чередниченка.