Кудрівка-Нива в минулому турі відібрала в гостях два очки від одного з лідерів Інгульця і перебувала на 9-му місці . Полтава після домашньої нічиєї з Епіцентром знаходилася на сьомому місці.

Перша ліга, Чемпіонська група. 3-й тур.

Кудрівка-Нива Бузова – СК Полтава 2 : 2.

0 – 1. Марусич – 8.

1 – 1. Тименко – 53.

2 – 1. Рогозинський – 55.

2 – 2. Щербак – 89-пен.

У хорошому настрої “Кудрівка-Нива” підходила до цього туру, адже тиждень тому підопічним Локтіонова вдалося відібрати два очки у “Інгульця”. У випадку перемоги підопічні Сисенка могли піднятися навіть на четверте місце. Саме полтавчани вважалися фаворитами протистояння, адже колектив із Бузової вдома не набирав очки протягом чотирьох ігор.

Гра для гостей розпочалася дуже вдало. Одарюк подав з кутового, а Марусич головою пробив у кут – 0:1. Проте, у другій половині зустрічі все перевернулося з ніг на голову. Спочатку Нехтій впав у штрафній і арбітр призначився одинадцятиметровий. На повторі здалос, що порушення правил не було у цьому епізоді. Пенальті впевнено реалізував Тименко – 1:1. Буквально у наступній атаці Рогозинський з-за меж штрафної потужно пробив у дальній кут – 2:1. Фортуна посміхається сміливим.

Полтавчани намагалися відігратися, але сьогодні у них були суттєві проблеми з грою у заключній третині поля. Проте, на 89-й хвилині фортуна посміхнулася і гостям. За фол проти Одарюка арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота “Кудрівки-Ниви”. Обидва пенальті дуже суперечливі. Одинадцятиметровий реалізував Щербак – 2:2. У підсумку, матч завершився результативною нічиєю.