Післяматчева пресконференція головного тренера львівських “Карпат” Мирона Маркевича після перемоги над Маріуполем.

“Ми ніяк не можемо позбавити гравців від переживання за результат. Що ми не робили б, як їх не налаштовували б… Прагнемо, щоб вони забули про результат, а думали тільки про хорошу гру. На жаль, наразі не виходить. Моментами було доволі непогано, але я хочу бачити більш солідний футбол, адже ми робимо багато помилок у простих ситуаціях. На тренуваннях наче все добре, а тільки виходять на гру і припускаються дитячих помилок. Ми грали проти хорошої команди, результат 3:1 відповідає тому, що відбувалося на полі. Попереду в нас два ключові матчі, тому маємо за цей тиждень додати. Також хотів би подякувати вболівальникам, які прийшли і нас підтримували, незважаючи на те, що ми програвали 0:1. Це дуже важливо для нас – я їм дуже вдячний”.

“Дебют Фетька? Олександр зіграв непогано, можливо, ще залишився б на полі, але він зазнав невеликого ушкодження. Він відчув, що означає грати у Першій лізі під тиском. Як для дебюту, я задоволений”.

“Те, що ми здобули дев’ять очок у трьох матчах – це добре. Однак гравці не можуть позбутися надмірної відповідальності за результат, а просто думати, як грати. Ми забили хороші м’ячі. Я не кажу, що ми в кожній атаці маємо забивати, але такі невимушені помилки робити не варто. Я поки не задоволений якістю гри. У цьому плані треба додавати і вже шукати виконавців”.