Діназ в минулому турі перервав свій затяжний безвиграшний гостьовий серіал і розгромив Ниву. Поділля у попередній грі вдома перемогло Кремінь і піднялося на третє місце у групі.

Перша ліга, група Вибування. 3-й тур.

Діназ Вишгород – Поділля Хмельницький 1 : 1.

1 – 0. Новіков – 85.

1 – 1. Куліш – 90+2.

Підопічні Головка у минулому турі змогли нарешті перервати свою серію без перемог і піднялися з дна турнірної таблиці. Хмельницький колектив повернув собі третє місце і не збирається зупинятися на досягнутому. Перемога дозволить “Поділлю” наздогнати лідера групи.

У першій половині зустрічі було багато боротьби, але на жаль, без моментів. У суперників проявлялися суттєві проблеми з конструктивом. Здавалося, що команди прагнуть насамперед не пропустити і бояться помилитися. Помилок у перехідній фазі вистачало. У “Поділля” перший удар у площину воріт стався аж на 30-й хвилині, коли Потімков спокійно забрав м’яч до рук після удару Боженара. Перший тайм завершився закономірною нульовою нічиєю.

Після перерви суперники прагнули все ж забити переможний м’яч і наприкінці зустрічі господарі все ж досягнули свого. Новіков отримав м’яч у штрафній і потужно пробив поміж ніг голкіперу – 1:0. Здавалося, що три очки вже в кишені “Діназу”, але проти цього був Куліш. Максим у компенсований час з-за меж штрафної пробив у кут і приніс гостям нічию – 1:1.