«Шальке» запропонував «Шахтарю» проводити єврокубкові матчі наступного сезону на своєму домашньому стадіоні – «Фелтінс-Арені».

Клуб з Гельзенкірхена розіслав своїм вболівальникам опитування з цього приводу. Фанам пропонується відповісти на питання, яка ймовірність того, що вони ходитимуть на матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів чи Лізі Європи та чи куплять вони абонемент зі знижкою на всі ігри гірників.

«Шальке» наразі пропонує «Шахтарю» можливість зіграти свої ігри Європи чи Ліги чемпіонів на нашій «Фелтінс-Арені».

Наші клуби мають спільне коріння в шахтарських традиціях і характеризуються глибоким почуттям історії та товариства. З початку конфлікту в Україні ми підтримуємо ініціативи та організації допомоги, які пропонують притулок і підтримку біженцям в Гельзенкірхені.

Відкриваючи свої двері для «Шахтаря», ми не тільки простягаємо руку дружби, а й користуємося можливістю продемонструвати гостинність нашої громади. Звичайно, ця співпраця має і економічний потенціал для нашого клубу.

«Шальке» запрошує всіх взяти участь в опитуванні. Відгуки допоможуть нам оцінити потенційну заповнюваність стадіону під час цих ігор, що захоплюють», – йдеться у повідомленні клубу.

Наразі «Шальке» виступає у другій Бундеслізі.

В сезоні 2023/24 «Шахтар» проводив єврокубкові матчі в Гамбурзі.

Раніше була інформація, що гірники наступного сезону можуть грати єврокубки в Дюссельдорфі.

«Фелтінс-Арена» розрахована на 62 271 місце.