Цьогорічне літнє трансферне вікно буде доволі непростим для Барселони, зокрема через все ще наявні серйозні фінансові проблеми.

Щоб не порушити правила чинні Ла Ліги, каталонському гранду доведеться продати низку футболістів, а також знизити фонд заробітної плати. В іншому випадку вони знову зіткнуться з проблемами реєстрації гравців, як це часто траплялося в останні сезони. 

Один із довірених журналістів клубу Адріан Санчес повідомив для Barca Universal, що Барсі потрібно чітко визначити, на кого саме і на що саме вони повинні витрачати гроші та скільки, щоб у результаті не опинитися у ще складнішому становищі. Керівництво клубу не може собі дозволити викласти сотні мільйонів євро за одного гравця, як це відбулося в минулому з такими гравцями, як Усман Дембеле, Антуан Грізманн і Філіппе Коутіньо. Саме через ось таке невміле поводження з грошима вони і потрапили в біду.

Фактично, підписання топового гравця також виключається і наступного літа, через те, що Барселона швидше за все не зможе повністю виправити свою фінансову ситуацію до того часу.

Додамо, що зараз керівництво і тренерський штаб “блауграни” розглядають більш фінансово доступні варіанти, такі як Амаду Онана, Жоржиньо та Джошуа Кімміх.