Сергій Шищенко: Ворскла – потужна команда, дуже якісні гравці. Буде нелегко, буде бійня

Виконувач обов’язків головного тренера «Полісся» Сергій Шищенко поділився очікуваннями від півфінального матчу Кубка України проти «Ворскли», який пройде 4 квітня.

«Ворскла» – потужна команда, дуже якісні гравці. Буде нелегко, це буде бійня, реальна бійня двох команд, які прагнуть попасти у фінал і потім уже виграти кубок. Буде дуже непроста гра для обох команд, тому налаштовуємося на бойовий матч.

Нам потрібно виправляти свої помилки і рухатися далі. Тренуватися максимально, тактичні схеми, атакувальні дії, дії в обороні. Усе те, що ми плануємо в тренувальному процесі, потрібно використовувати і в грі. Ми хочемо перемагати, тому тиск, який є – я не відчуваю його. Футболісти, може, і відчувають, але нам потрібна перемога, історична перемога. І я думаю, тиск трохи спаде.

Я думаю, тут все в комплексі, нічого у нас не зламалося, у нас є цілі – ми рухаємося до них, такий період у клубу. В будь-якому клубі може бути така ситуація, такий непростий час, але нам потрібно з цим справитися і все. І будувати далі те, що планує президент — побудувати команду, клуб і розвиватися.

Я думаю, що ми йдемо в правильному напрямку, але всі чекають перемоги від нас, чекають футболу, атакувального футболу, який хочуть бачити вболівальники, голів більше. Ми над цим працюємо. Думаю, ми справимося всі разом, тому що «Полісся» — це сім’я, це зграя. Все в нас буде добре, будуть перемоги і вболівальники будуть щасливі.

Всі здорові, всі в обоймі, тому я дуже радий, що у нас може бути на цю гру вже оптимальний склад, який ми планували на ті ігри, які були. Я дуже задоволений, що у нас всі в обоймі і будуть готуватися до гри з Полтавою», – сказав Шищенко.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ямаль зіграв 50-й матч за Барселону – йому ще немає і 17-ти

Ламін Ямаль відсвяткував свій перший серйозний ювілей у професійній кар'єрі.Читати далі

34 хв. ago

Фрідман відреагував на резонансну заяву Максимова: функціонер повідомив, чи буде існувати Дніпро-1

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман відреагував на резонансну заяву головного тренера команди Юрія Максимова та…

38 хв. ago

Піолі: За три роки ми перевершили всі очікування, і тепер люди поводяться так, ніби друге місце — це щось погане

Головний тренер Мілана Стефано Піолі прокоментував Football-Italia срібло для команди за підсумками сезону у Серії А.Читати далі

1 годину ago

15 років тому Шахтар переміг Вердер і виграв Кубок УЄФА

Рівно 15 років тому, 20 травня 2009 року «Шахтар» у фіналі останнього в історії розіграшу…

1 годину ago

Вперше за 76 років Реал не виграв у матчі Ла ліги, забивши 4 голи

У матчі 37-го туру Ла ліги Реал зіграв унічию з Вільярреалом. Команди провели неймовірний матч, забивши…

1 годину ago

Роберто Де Дзербі: Жоден клуб мені нічого не пропонував

Головний тренер Брайтона Роберто де Дзербі прокоментував своє майбутнє.Читати далі

2 години ago